PERCHEZIȚII în VÂLCEA, în Ajunul Crăciunului. Pe cine au “colindat” mascații…

Șapte percheziții domiciliare au avut loc în această dimineață de joi, 24 decembrie 2020. În Ajunul Crăciunului, mascații au mers la “colindat” la persoane din orașul Băbeni, ce sunt bănuite că au comis infracțiunea de „efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 37, din Legea nr. 126/1995, privind regimul materiilor explozive.

“Astfel, începând cu ora 0600, polițiștii de la arme, explozivi și substanțe periculoase și polițiștii din orașul Băbeni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, au pus în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară pe raza orașului Băbeni.

La locuințele vizate polițiștii au descoperit peste 600 de kilograme de articole pirotehnice din categoriile I,II și III, interzise pentru deținere și comercializare către publicul larg, în România.

6 persoane au fost conduse la audieri pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele sale și dispunerea de măsuri legale.

Acțiunile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și al jandarmilor din cadrul I.J.J. Vâlcea” – se arată într-o informare de presă a Poliției Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like