PERCHEZIȚII în VÂLCEA. Tun de 120.000 de lei după ce o casă din Vlădești a fost prădată de hoți

Patru tineri au fost arestați după ce au spart o locuință din comuna Vlădești și au furat bijuterii și bani, cauzând un prejudiciu imens de 120.000 de lei. Mai mult ca sigur că suspecții au mers la sigur, având informații că în locuință “prada” e mare.
Fapta a fost comisă la începutul lunii august 2021, însă polițiștii de investigații criminale, investigarea criminalității economice, luptători S.A.S. și criminaliști din cadrul I.P.J.Vâlcea și I.P.J.Cluj, Poliției orașului Băile Olănești și Postului de poliție Vlădești, sprijiniti de efective din cadrul I.J.J. Valcea, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, au efectuat abia ieri, 10 noiembrie 2021, 7 percheziții domiciliare la locuințele bănuiților.

“Polițiștii au descins în comuna Nicolae Bălcescu, municipiul Râmnicu Vâlcea și municipiul Cluj-Napoca la locuințele unor tineri din județul Vâlcea, suspectați de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, în noaptea de 7/8 august 2021, fiind ulterior puse în aplicare 4 mandate de aducere.

În fapt, aceștia ar fi pătruns fără drept într-o locuință din comuna Vlădești și ar fi sustras bani și bijuterii de aur, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 120.000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, tinerii au fost identificați și reținuți pentru 24 de ore, fiind prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Valcea cu propuneri procedurale.

În urma probatoriului administrat instanța de judecată a admis propunerea, formulata de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rm. Valcea, de arestare preventivă a acestora pe o perioadă de 30 de zile.

Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea” – informează Poliția Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like