PERCHEZIŢII la TÂLHARII care au JEFUIT casa unei bătrâne din VÂLCEA

O bătrână din Vâlcea a trăit spaima vieţii ei când în seara zilei de 8 aprilie 2017 a fost imobilizată în propria-i casă de doi tâlhari şi prădată de suma de 13.000 de lei. Ulterior, ea le-a povestit totul poliţiştilor de la IPJ Vâlcea, care au intrat pe fir, iar în data de 11 februarie 2017 au efectuat patru percheziţii, pe raza localităţii Buzescu, din judeţul Teleorman, la persoane ce sunt suspecte în acest dosar de tâlhărie.

“La data de 11 februarie a.c., poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale şi cei de la Serviciul de Acţiuni Speciale, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti, au efectuat 4 percheziţii, la domiciliile unor persoane bănuite de tâlhărie.

Din cercetări a reieşit faptul că, în data de 08.04.2017, doi bărbaţi au pătruns fără drept, în locuinţa unei femei din comuna Zătreni, pe care au imobilizat-o şi i-au sustras suma de 13.000 de lei.

Faţă de unul dintre bărbaţi, respectiv I. M, de 28 ani, din comuna Buzescu, judeţul Teleorman s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, urmând ca în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat Judecătorie Bălceşti cu propunerea de arestare preventivă” – precizează IPJ Vâlcea.

You May Also Like