Prostituate din Vâlcea și Brașov, tâlhărite de trei bărbați

/

Specializați în tâlhărirea de prostituate, trei bărbați au fost băgați după gratii după ce au fost prinși de polițiști. Aventura tâlharilor a început în Brașov, acolo unde au mers la locuința unor femei ce-și vând corpul pe bani. Ajunși acolo, bărbații le-au amenințat pe prostituate și au fugit cu 4.200 lei și cu alte bunuri din apartament. Cei trei au fost prinşi vineri seară, în timp ce tâlhăreau două prostituate din Vâlcea.

Tinerii tâlhari sunt din Dâmbovița și au vârste cuprinse între 24 și 33 de ani. După ce au fost prinși, ei au fost duși în fața judecătorilor din Braşov, care au dispus, duminică, 23 ianuarie 2022, arestarea preventivă pentru săvârșirea a patru infracţiuni de tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată.

Dosarul penal a fost deschis de către poliţiştii braşoveni. Prima infracțiune, cea din Brașov, a avut loc în data de 15 ianuarie, doi dintre cei trei au mers la locuinţa a două femei din municipiul Braşov, pentru a întreţine cu acestea relaţii sexuale contra cost. Ameninţându-le cu un cuţit, tâlharii le-au luat celor două prostituate banii pe care acestea îi aveau, respectiv 4200 de lei şi mai multe obiecte de valoare. După aceea, ei au dispărut, fiind aşteptaţi de un autoturism condus de o a treia persoană.

Prostituatele au depus plângere, iar polițiștii au reușit să-i identifice în urma anchetei. Mergând pe fir, anchetatorii i-au prins în flagrant vineri seară, 21 ianuarie 2022, în timp ce tâlhăreau alte două femei care ofereau servicii sexuale pe bani, în judeţul Vâlcea.

„Astfel, la data de 21 ianuarie 2022, în jurul orei 23.59, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov – Biroul de Investigaţii Criminale, cu sprijinul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, au surprins în flagrant delict persoanele anterior menţionate, imediat după ce, sub pretextul că ar fi interesaţi de servicii sexuale contracost, ar fi pătruns într-o locuinţă situată pe raza judeţului Vâlcea, unde ar fi ameninţat cu acte de violenţă şi cu obiecte ascuţit înţepătoare două persoane de sex feminin şi le-ar fi sustras acestora suma de 2.800 lei. De asemenea, transportul la şi de la locul săvârşirii faptei a persoanelor bănuit, fiind realizat de către o a treia persoană”, a transmis Poliţia Braşov.

La instrumentarea acestui dosar au participat poliţişti din mai multe judeţe, precum şi ofiţerii Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

foto ilustrativ

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like