RÂMNICU VÂLCEA. Un bărbat a murit la spital după ce a fost lovit cu bâta în cap

Majoritatea conflictelor violente au loc pe fondul consumului de alcool, ajungându-se chiar și la comiterea de crime cu sânge rece. Este și cazul a doi bărbați din Râmnicu Vâlcea, care după ce au împărțit un pahar împreună, s-au luat la ceartă, iar apoi la bătaie, unul din ei luând un par și lovindu-l pe celălalt în cap. Incidentul a avut loc în seara zilei de 19 iulie 2021, iar victima a murit ieri la spital.

Ca urmare, procurorii au pus în mişcare acțiunea penală faţă de agresor pentru săvârșirea infracțiunii de lovirile sau vătămările cauzatoare de moarte, el fiind reținut.

“Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că,în seara zilei de 19.07.2021, în jurul orelor 21:00, pe raza municipiului Râmnicu-Vâlcea, între inculpat și victimă a avut loc un conflict spontan context în care inculpatul,  folosind  o bâtă din lemn, a aplicat victimei o lovitură în cap, respectiv în zona temporo-parieto-occipitală dreapta. Urmare acestei lovituri, victima a suferit leziuni traumatice severe la nivelul capului, pe fondul cărora aceasta a decedat, în dimineața zilei de 21.07.2021, în timp ce se afla internată la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea-Secția A.T.I.” – se arată într-o informare oficială a Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

loading...

You May Also Like