Reacția Poliției Vâlcea în urma scandalului de la Alunu

/

Poliția Vâlcea a reacționat în urma articolelor apărute în presă cu privire la cazul de huliganism dintr-un bar din comuna Alunu. Polițiștii spun că s-au deschis dosare penale pentru loviri și alte violențe, dar și pentru distrugere. Însă, deocamdată, împotriva agresorilor nu s-a luat nicio măsură restrictivă.

„In dimineata zilei de 8 iulie a.c., ora 04.25, politistii din cadrul Politiei orasului Berbesti au fost sesizati prin SNUAU 112 de catre angajata unui bar din localitatea Alunu cu privire la faptul ca, in interiorul localului, este un scandal in desfasurare.
In urma deplasarii la fata locului, politistii au constat ca, in jurul orei 03.50, 4 persoane au patruns prin forta intr-un bar din localitatea Alunu, au distrus mai multe bunuri si au lovit si alte 3 persoane ce se aflau in local.
In momentul de fata, pe numele celor 4 persoane au fost intocmite dosare penale pentru lovire si alte violente, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice.

Victimele au fost transportate initial la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, fiind externate la scurt timp. Agresorii sunt din localitea Alunu si au varste cuprinse intre 16-19 ani” – susține conducerea Poliției Vâlcea, într-un comunicat de presă.

citiți și:

VIDEO: Huliganism într-un bar din Alunu – Vâlcea. Mai mulți tineri s-au luat la bătaie și au distrus localul

loading...

You May Also Like