Șefii Spitalului Horezu, concediu în plină pandemie. S-au întors de teama reacțiilor!

Inconștiența șefei DSP Vâlcea care a plecat în concediu în plină pandemie, s-a transferat la conducerea Spitalului Horezu. Săptămâna trecută, înainte de decizia prin care o secție a spitalului a fost transformată în izolator pentru bolnavii de coronavirus, conducerea a plecat în concediu. În ordinea importanței este vorba despre managerul Constantin Popescu, directorul medical Elena Avram (medic TBC), soția managerului, Ileana Popescu (economist), sora managerului, Elisabeta Schiteanu (asistenta directorului medical) și asistenta Narciza Popescu (tot a directorului medical). Pentru ultima persoană nominalizată trebuie să precizăm un adevăr. Nu a cerut concediu de odihnă, i s-a făcut această favoare fără să știe. Probabil pentru că este soția lui Cristi Popescu, președintele PSD din localitate. 

Știrea că spitalul pe care îl conduc va fi băgat în linia întâi a luptei cu noul coronavirus nu i-a impresionat deloc pe cei plecați în concediu și nu i-a făcut să se întoarcă. După a ce fost internat primul caz susceptibil de îmbolnăvire și când informația că ei nu sunt la serviciu s-a împrăștiat în oraș, s-au întors tiptil la locul de muncă. Incalificabil! La fel ca în cazul Lorenei Mărgărirescu (șefa DSP Vâlcea), tot grupul plecat în concediu trebuie destiuit pe loc. Dar cine s-o facă? Spitalul este al primăriei, iar edilul – șef, Nicolae Sărdărescu, îi susține necondiționat. 

Contaminarea cu inconștiență a continuat. După ce o secție a Spitalului Horezu a fost transformată în izolator, pe peretele policlinicii (corp al spitalului) s-au montat schele (vezi foto) și au apărut muncitorii. Chiar era cazul ca primăria să contracteze lucrări de reparare a fațadei spitalului tocmai acum? Când toate îndemnurile sunt pentru măsuri de mai puțină expunere, Sărdărescu face exact pe dos.

loading...

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like