ŞOCANT: Fetiţă de 10 ani din Vâlcea, agresată sexual de un adolescent. Suspectul a fost arestat!

/

Caz şocant în comuna Câineni, judeţul Vâlcea, acolo unde o fetiţă de 10 ani ar fi fost agresată sexual de un adolescent de 16 ani. S-a întâmplat la sfârşitul anului trecut, mai precis pe 16 decembrie 2017, însă abia acum au aflat autorităţile şi l-au arestat pe agresor. Cea care a depus plângere a fost mama fetiţei, care se pare că nu locuieşte cu minora, ci stă în Sibiu. Însă, când a ajuns la copilul său la Câineni a aflat că fetiţa a fost agresată sexual.

Poliţiştii şi procurorii care au deschis o anchetă în acest caz au aflat că cei doi minori se deplasau, alături de alt băiat, pe raza comunei Câineni când, la un moment dat, adolescentul i-a propus fetiţei să întreţină relaţii sexuale cu el, lucru care s-a şi întâmplat, chiar în prezenţa unui martor.

„Fetiţa a fost adusă după două săptămâni de la pretinsa agresiune. Este într-adevăr o ruptură incompletă acolo, însă nu am putut să-i recoltăm niciun fel de probă biologică pentru că a fost adusă târziu. Ceva a fost însă, dar nu mă pot pronunţa dacă ruptura e mai veche de 2 săptămâni sau e de 2 – 3 luni” – ne-a declarat medicul legist Ioan Neamu, şeful Serviciului Medicină Legală Vâlcea.

Vineri, 5 ianuarie 2018, adolescentul suspect în acest caz de agresiune sexuală – Gheorghe Vlăduţ M. – a fost arestat preventiv de Judecătoria Brezoi, la propunerea procurorilor Parchetului Brezoi.

„Admite propunerea de luare a măsurii preventive privind pe inculpatul M. Gheorghe Vlăduţ formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Brezoi. În baza art.226 C.pr.pen. rap. la 223 alin.2 C.pr.pen. rap. la art 243 C.pr.pen şi în referire la art.202 alin.1,3 şi 4 lit.e) C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului , pe o durată de 25 de zile, de la data de 05.01. 2018, până la 29.01.2018, inclusiv. Respinge ca nefondată solicitarea formulată de inculpat şi apărătorul acestuia, privind luarea măsurii controlului judiciar. In baza art.230 alin.1 C.pr.pen, dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. In baza art.275 alin.3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat, rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu, în cuantum de 130 lei, se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare sau comunicare, după caz. Pronunţată în Cameră de consiliu, azi 5.01.2018, ora 16.05” – se arată în minuta instanţei.

foto: arhiva

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like