Spațiu comercial din centrul Râmnicului, jefuit! Hoțul a fost încătușat!

/

Un spațiu comercial din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, în care își desfășoară activitatea o florărie și o firmă de asigurări, a fost spart zilele trecute de un individ. Jaful s-a petrecut în perioada 11-13 septembrie 2022, principalul suspect fiind un bărbat de 45 de ani, din comuna Prundeni. Acesta a fost arestat preventiv vineri, 16 septembrie, după ce a furat un laptop și mai multe sume de bani, cauzând un prejudiciu de circa 4000 de lei. Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

“În urma activităților investigativ-operative, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea, împreună cu polițiști din cadrul Secției de Poliție Prundeni l-au identificat și depistat pe cel în cauză, acesta fiind reținut pentru 24 de ore.

În cursul zilei de 16 septembrie a.c., în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, care au admis propunerea de arestare preventivă, fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat” – informează IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like