Sume ascunse sau deplasări cu autobuzul în teritoriu ale directorului Direcţiei de Cultură Vâlcea? (foto)

/

 

Celebrele deplasări ale directorului de la Direcţia Judeţeană pentru Cultură Vâlcea au fost văzute pe tot Facebook-ul. Nimeni nu ştie însă că Florin Epure pozează în cel mai cinstit şi econom director de instituţie din Vâlcea, ca nimeni altul. Asta în condiţiile în care marele director susţine sus şi tare că o deplasare de-a sa – spre exemplu la Bucureşti – ar fi costat doar 17 lei. Sigur, este posibil ca omul să aducă bani de acasă pentru benzină ori să se deplaseze cu autobuzul în teritoriu. Puţin probabil! Însă cert este că sumele făcute publice de acesta cu privire la deplasările sale la diferite evenimente din judeţ sau din ţară sunt destul de bizare (mai ales că la aproape toate manifestările merge alături de soţia sa).

Astfel, de la începutul anului şi până în luna iulie, cheltuielile decontate de Direcţia de Cultură Vâlcea pentru deplasările directorului Florin Epure se ridică la suma de 278,66 lei. Şi este vorba despre 11 deplasări, dintre care trei la Bucureşti (a câte 17 lei fiecare), trei la Horezu (două a câte 17 lei şi una a 108,66 lei), două la Costeşti (a câte 17 lei fiecare), dar şi în localităţile Mihăeşti, Budeşti, Galicea, Olanu, Nicolae Bălcescu şi Vaideeni. După cum observaţi, o singură deplasare la Horezu este evidenţiată printr-o sumă aproape de realitate, în timp ce celelalte deplasări, indiferent de câţi kilometri vorbim, au costat doar 17 lei.

Prin intermediul acestui articol, ţinem să ne exprimăm îndoiala în ceea ce priveşte veridicitatea sumelor înainte pe deplasările directorului Florin Epure, informaţii făcute publice în urma unei cereri pe Legea 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public. De altfel, mai precizăm că acest material de presă a fost scris în atenţia Curţii de Conturi Vâlcea, care, sperăm, să intre pe fir şi să facă lumină în acest caz.

Mai jos puteţi vedea răspunsul Direcţiei Judeţene de Cultură Vâlcea.

raspuns-solicitare-informatii-de-interes-public

[supsystic-gallery id=61]

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “Sume ascunse sau deplasări cu autobuzul în teritoriu ale directorului Direcţiei de Cultură Vâlcea? (foto)

  1. Care cultura ? Bibliotecile comunale zac acoperite de praf si lene cu bibliotecare angajate pe pile , fara nicio activitate in domeniu , caminele culturale transformate in localuri pentru pomeni, nunti si botezuri. In rest nimic notabil !

Comments are closed.