TÂLHARI din VÂLCEA, ARESTAŢI! Vezi cine sunt ei!

Tâlhărie în centrul comunei Măciuca, judeţul Vâlcea, chiar în ziua de Sfânta Mărie, în data de 15 august 2017. Un bărbat a fost fost jefuit şi agresat chiar în mijlocul străzii de patru tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 28 de ani.

Poliţiştii vâlceni au reuşit prinderea suspecţilor abia după câteva zile de investigaţii, ei reuşind să descopere că vinovaţi ar fi patru tineri din Fârtăţeşti şi Măciuca, pe care i-au reţinut pe trei dintre şi i-au dus în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Astfel, dacă Iancu Ninel-Daniel, zis Dani, şi Constantin Bogdan Ion au fost arestaţi pentru 30 de zile, Robert Constantin, zis şi “Bebe”, a fost lăsat în libertate. Asta în timp ce al patrulea suspect, Tudor Nicolae-Alexandru, zis Lupu sau Alex, se sustrage urmăririi penale, el nefiind găsit nici până acum de poliţişti.

“La data de 15 august a.c., polițiștii  din cadrul Secţia 10 Poliţie Rurală Măciuca, au fost sesizați cu privire la faptul că în centrul comunei, în apropierea barului, se află un bărbat care a fost agresat fizic.

În urma deplasării la fața locului, a fost identificată persoana agresată, un bărbat de 42 de ani, din comuna Lădești, care prezenta urme de violență la nivelul ochiului drept, gurii și a urechii stângi.

Din verificări a reieșit că, în urmă cu o seară,  persoana vătămată a fost  urmărită de 4 bărbați, fiind lovit cu pumnii și doborât la pământ, timp în care i-a fost tras din buzunarul pantalonilor un portofel în care avea aproximativ 3.000 de lei. A fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârsirii infracțiunii de tâlhărie calificată” – precizează IPJ Vâlcea, într-un comunicat de presă.

loading...

You May Also Like