TÂLHĂRIE în RÂMNICU VÂLCEA. Tânără bătută în plină stradă pentru un telefon mobil

Tot mai multe acte de violenţă în municipiul Râmnicu Vâlcea. După ce zilele trecute v-am prezentat cazul unui copil de 9 ani care a fost tâlhărit în scara unui bloc, iată că un alt incident similar are loc în plină stradă, în municipiu. De data aceasta, victimă a fost o tânără de 19 ani, care a fost agresată pe strada Ferdinand de un individ ce încerca să-i sustragă telefonul mobil. Evenimentul a avut loc în noaptea de 8 februarie 2020, iar poliţiştii au reuşit identificare suspectului, reţinându-l şi propunând arestarea lui preventivă.

“Tânăra în timp ce se deplasa pe strada Ferdinand ar fi fost abordată de un bărbat care i-a cerut să-i dea telefonul mobil, iar în momentul în care aceasta a refuzat, bărbatul ar fi lovit-o. Tânăra a reușit să fugă aceasta mergând direct la sediul Poliției Rutiere Râmnicu Vâlcea.

În baza informațiilor și a semnalmentelor oferite de tânără, polițiștii au reușit să identifice, în perimetrul gării, un bărbat de 54 de ani, din Golești, care corespundea cu semnalmentele descrise de tânără.

Având în vedere că bărbatul se afla într-o stare vădită de ebrietate, acesta a fost internat într-o unitate spitalicească.

Ieri, 10 februarie a.c., în urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea pe 24 de ore a bărbatului bănuit de comiterea faptei acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like