TÂLHĂRIE într-un oraş din VÂLCEA. Au dat buzna în apartament peste oameni…

/

Să stai liniştit într-un apartament şi să te trezeşti cu trei indivizi că dau buzna peste tine în casă, te snopesc în bătaie şi îţi fură lucrurile. Asta au păţit doi tineri din municipiul Drăgăşani în dimineaţa zilei de duminică, 21 decembrie 2020. Tâlharii au fugit cu un telefon mobil, un laptop şi un televizor, însă ei au fost depistaţi de poliţişti la scurt timp după comiterea faptei. Suspecţii au fost reţinuţi, ei urmând să fie aastăzi prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

„Polițiștii ajunși la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă, iar în urma verificărilor și cercetărilor efectuate au identificat trei bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 33 de ani, bănuiți de comiterea faptei, aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru audieri.

În urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore, a celor trei, aceștia fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani. De asemenea, prejudiciul a fost recuperat parțial” – se arată într-un comunicat al Poliţiei Vâlcea

loading...

You May Also Like