Tâlhărie pe un bulevard din Râmnicu Vâlcea. Suspecții au fost prinși

/

UPDATE: Instanța a decis să-i trimită pe cei doi suspecți după gratii pentru următoarele 30 de zile.

Un tânăr de 17 ani a fost tâlhărit într-o noaptea pe bulevardul Tineretului, din cartierul Ostroveni al municipiului Râmnicu Vâlcea. S-a întâmplat în data de 18 februarie 2022, iar suspecții au fost prinși după două zile. Presupușii tâlhari ar fi tot din Râmnic, fiind vorba despre doi tineri în vârstă de 26 și 18 ani, care și-au snopit în bătaie victima cu o bâtă, iar apoi i-au furat toate bunurile pe care le avea asupra lui.

“Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, 2 tineri, la data de 18 februarie a.c., prin folosirea de violenţă i-ar fi sustras unui alt tânăr de 17 ani, în timp ce se afla pe o stradă din municipiu, mai multe bunuri pe care le avea asupra sa.

Pe data de 20 februarie a.c., în urma activităţilor desfăşurate, au fost depistaţi în municipiul Râmnicu Vâlcea, 2 bărbați bănuiţi de comiterea faptei. În urma percheziţiilor domiciliare, au fost identificate şi recuperate bunurile sustrase, respectiv un telefon mobil, un încărcător, un inel, o pereche de adidași și bâta folosită la comiterea faptei.

Din probatoriul administrat de poliţişti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Vâlcea.

În cursul acestei zile, cei în cauză, urmează să fie prezentati Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Valcea cu propuneri procedurale” – informează Poliția Vâlcea.

foto ilustrativ

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like