Tânăr din Râmnicu Vâlcea, reținut după ce a încălcat ordinul de protecție

/

S-a apropiat de soția lui la mai puțin de 100 de metri, deși exista un ordin de protecție pe numele său, evident după o serie de episoade de violență în familie. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea.

Potrivit IPJ Vâlcea, totul s-a întâmplat în cursul zilei de ieri, în jurul orei 19:40, când o femeie a sesizat Poliția Municipiului Râmnicu Vâlcea prin apel 112, cu privire la faptul că, soțul său nu respecta ordinul de protecție, apropiindu-se la mai puțin de 100 de metrii de către aceasta. Ulterior, oamenii legii au aflat că nu este la prima încălcare de acest gen.

“La fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză, iar din verificările efectuate,  a reieșit faptul că împotriva acestuia a fost emis ordin protecție de către instanța de judecată pe o perioadă de 2 luni. Tot din verificări, a mai rezultat că acesta a mai încălcat ordinul de protecție în data de 10.03.2023. 

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de tânărul în cauză s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 h, urmând să fie prezentat instanței de judecată, cu propuneri legale” – informează IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like