TÂNĂR din VÂLCEA, condamnat pentru loviri cauzatoare de MOARTE

Un conflict stupid a curmat viaţa unui om şi i-a distrus viaţa unui tânăr. Este vorba despre un conflict ce a avut loc în faţa unui magazin din comuna Lăpuşata, când doi tineri s-au luat la harţă, iar în final s-a ajuns ca unul dintre ei să-şi piardă viaţa. Vinovatul de producerea tragediei a fost recent condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru loviri cauzatoare de moarte, el fiind deja ridicat de poliţişti şi dus la penitenciarul unde-şi va ispăşi pedeapsa. 

“Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Crminale și Secției 8 Poliției Rurală Lăpușata au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, față de un bărbat de 24 de ani din Berbești.

La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii au pus în executare un mandat de arestare emis de către Tribunalul Vâlcea, față de un bărbat din Berbești, condamnat la o pedeapsa de 5 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de loviri cauzatoare de moarte.

În fapt, la data de 3 iunie 2016, bărbatul, aflându-se în fața unui magazin din comuna Lăpușata, ar fi fost împlicat într-un conflict spontan cu un alt tânăr de 27 de ani, lovindu-l pe acesta în zona feței. Din pricina loviturilor, persoana vătămată ar fi căzut și s-ar fi lovit de caldarâm, iar la câteva zile, a decedat în spital.

S-a înregistrat un dosar penal, bărbatul fiind trimis în judecată și condamnat la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de loviri cauzatoare de moarte. Tânărul a fost încarcerat la un penitenciar din județul Argeș” – se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like