Femeie ARESTATĂ pe DN 7 – VÂLCEA pentru TRAFIC de DROGURI

Operaţiune de prindere în flagrant pe DN 7, în judeţul Vâlcea, al unei tinere care făcea trafic de droguri de mare risc. Roxana Căpăţână se deplasa cu o maşină spre Bucureşti, iar pe DN 7, în judeţul nostru, a fost oprită de procurorii DIICOT şi de poliţiştii de la SCCO şi cei de la Rutieră. S-a întâmplat în data de 23 februarie 2018,  anchetatorii descoperind în autoturisma o cantitate de 200 grame „materie vegetală de culoare verde-oliv cu miros specific – cannabis, precum şi un număr de nouă bile din material plastic ce conţin substanţă pulverulentă de culoare albă, ce pare a fi cocaină”.

Surpinsă în flagrant, tânăra le-a mprturisit procurorilor că a primit substanţele interzise de la o persoană necunoscută din Petroşani, pe raza municipiului Deva şi că, la indicaţiile traficantului, ar fi urmat să la transporte în Bucureşti, pentru a le oferi unei terţe persoane.

Roxana Căpăţână a fost reţinută imediat, iar magistraţii Tribunalului Hunedoara au decis să o trimită după gratii pentru 30 de zile, măsură confirmată joi, 1 martie 2018, şi de judecătorii de la Curtea de Apel Alba Iulia.

You May Also Like