Taximetrist din Râmnicu Vâlcea, amenințat cu un cârlig de umeraș! Tâlharul a fost arestat!

/


Incident bizar în noaptea de 12 spre 13 mai 2023, în municipiul Râmnicu Vâlcea. După ce a efectuat o cursă locală, un taximetrist a fost amenințat de clientul său cu un cârlig metalic de umeraș. Individul nu doar că a refuzat să achite cursa, ci a cerut să i se dea toți banii de pe încasări. Ghinionul său a fost că taximetristul nu s-a pierdut cu firea, fi a ripostat, punându-l pe fugă. Incidentul a fost anunțat imediat la 112, iar polițiștii Poluției Municipiului Râmnicu Vâlcea au reușit să prindă suspectul.

“În fapt, la data de 13 mai a.c., în jurul orei 04.00, Poliția Municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul aceleași nopți, aflându-se în timpul serviciului, în calitate de taximetrist, după ce a transportat un client la destinația dorită, acesta i-ar fi solicitat banii din încasări sub amenințarea unui obiect metalic. Persoana vătămată a opus rezistență, timp în care, bănuitul a părăsit locul faptei,  fiind identificat la scurt timp de către polițiști” – precizează Poliția Vâlcea, într-un comunicat de presă.

Deși, în comunicatul de presă, IPJ nu menționează decât o victimă, ei bine se pare că suspectul a mai comis o tâlhărie. Totul a ieșit la iveală în urma anchetei, iar victima de data aceasta a fost o femeie.

Tâlharul este un bărbat de 42 de ani, el fiind reținut inițial pentru 24 de ore. În cursul zilei de ieri, Bogdan Constantin A. a fost prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, el fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

“Dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile, de la data de 13.05.2023 şi până la data de 11.06.2023 inclusiv, a inculpatului A. BOGDAN-CONSTANTIN, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, prev. de art. 233 C.pen., art. 234 alin. 1 lit. d) C.pen. (persoană vătămată P. Mariana) şi a unei tentative la infracţiunea de tâlhărie calificată, prev. de art. 32 alin. 1 C.pen. rap. la art. 233 C.pen., art. 234 alin. 1 lit. a), d) şi e) C.pen. (persoană vătămată P. Aurel), ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1 C.pen.. În baza art. 230 C.proc.pen. dispune emiterea mandatului de arestare preventivă a inculpatului A. Bogdan-Constantin. Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului, formulată prin apărător, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar” – se arată în minuta instanței de judecată.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like