Tentativă de omor într-o comună din Vâlcea. Doi bărbați au fost înjunghiați

/

Și-a băgat fratele și vărul în spital după ce i-a lovitul cu cuțitul în piept, provocându-le leziuni ce le pot pune viața în pericol. Este vorba despre un bărbat din comuna Făurești, județul Vâlcea, care a fost reținut, iar azi, 9 august 2021, va fi dus în fața instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă. Mai mult, procurorii din cadrul Parchetului de pe lăngă Tribunalul Vâlcea au dispus, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat asupra a două persoane, dintre care una fiind membru de familie.

“Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, în data de 08.08.2021, în jurul orelor 14.15, în timp ce inculpatul şi cele două victime (frate respectiv văr al inculpatului) se aflau la domiciliul comun al celor doi fraţi, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a manifestat un comportament violent faţă de acestea, aplicându-le lovituri la nivelul hemitoracelui stang, cu un cuţit, provocându-le leziuni traumatice grave care le-au pus în primejdie viaţa” – susțin procurorii.

Investigaţiile au fost efectuate împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul IPJ Vălcea Serviciul de Investigaţii Criminale, Poliţia or. Bălceşti şi Secţia de Măciuca. Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

foto ilustrativ

loading...

You May Also Like