TENTATIVĂ de OMOR într-o comună din VÂLCEA. I-a dat cu toporul în cap

Un bărbat de 49 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat de tentativă de omor. Ștefan A., din comuna Cernișoara, județul Vâlcea, a intrat peste vecinul său în curte și pur și simplu i-a dat cu toporul în cap. Incidentul a avut loc vineri, 18 octombrie 2019.

Conform unor surse judiciare, conflictul a fost unul spontan, iar motivele pentru care s-a ajuns la un asemenea grad de violență nu se cunosc încă. Ceea ce se știe este faptul că Ștefan A. a pus mâna pe un topor, a intrat în curtea vecinului său și a început să-l lovească cu bestialitate. Victima are 47 de ani și a fost dusă în stare gravă la spital.

Agresorul, în schimb, a fost ridicat de polițiști și procurori, dus la audieri, reținut, iar azi, 19 octombrie 2019, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în urma deciziei magistratului de caz de la Tribunalul Vâlcea.

“Admite propunerea dispune luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul A.Ş. pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 19.10.2019 şi până la 17.11.2019, inclusiv” – se arată în minuta instanței de judecată.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like