Tineri prinși cu droguri de polițiștii din Vâlcea

/

Parcat neregulamentar într-o intersecție din centrul orașului, un tânăr de 28 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a fost luat la întrebări de polițiștii care patrulau prin zonă. Nu mică le-a fost surprinderea oamenilor legii să constate că râmniceanul era într-o stare de agitație, el devenind brusc agresiv verbal. Incidentul a avut loc ieri, 25 ianuarie 2022, iar testele au dovedit că tânărul era drogat.

“În momentul în care conducătorul auto a fost abordat de polițiștii acesta a început să aibă un comportament agresiv, acesta fiind și incoerent în vorbire, motiv pentru care la fața locului au fost chemați și polițiștii Biroului Rutier pentru efectuare unei testări cu aparatul DrugTest.
În urma testării rezultatul a fost pozitiv pentru substanța Amfetamină, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească unde i-au fost recoltatate probe biologice în vederea determinării cu exactitate a substanțelor consumate.
Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul savârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe” – precizează IPJ Vâlcea.

Și la Călimănești prins cu substanțe interzise…


Și cazul de la Râmnic nu a fost singurul de ieri, din județ. S-a mai întâmplat la Călimănești, acolo unde polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Călimănești au depistat asupra unui tânăr de 29 de ani substanțe susceptibile a avea efect psihotrop.
“La data de 25 ianuarie polițiștii din Călimănești în timp ce își desfășurau serviciul de patrulare pe zona de competență au depistat un autoturism în care se aflau doi tineri, din Râmnicu Vâlcea, care nu își puteau justifica prezența în zonă.
Polițiștii au procedat la efectuarea controlului autovehiculului și cel corporal, iar asupra unui tânăr a fost descoperită o bilă din folie de aluminiu în interiorul căreia erau fragmente vegetale de culoare verde-olive, susceptibile a fi substanțe cu efect psihotrop.
Bunurile găsite au fost ridicate de către polițiști, întocmindu-se un dosar de cercetare penală în vederea documentării faptei” – mai precizează Poliția Vâlcea.

foto ilustrativ

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like