TRAFICANT şi CONSUMATOR de DROGURI din  VÂLCEA, ARESTAT de procurorii DIICOT şi poliţiştii de la S.C.C.O

Un tânăr de 19 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a fost arestat preventiv joi, 7 septembrie 2017, el fiind acuzat de trafic de droguri, dar şi suspect de consum de droguri. Este al doilea dosar pe care George I.A. îl are deschis pe numele lui la DIICOT – Biroul Teritorial Vâlcea, în primul dosar el având deja calitatea de inculpat.

De data aceasta, George a comandat de pe un site mai multe produse etnobotanice, iar în momentul în care coletul a ajuns la Râmnicu Vâlcea, procurorii DIICOT Vâlcea şi poliţiştii de la S.C.C.O. Vâlcea au intrat pe fir. Tânărul nu a ridicat personal acel colet, el bănuind deja că este supravegheat, însă anchetatorii au luat coletul, iar în urma unei percheziţii domiciliare au găsit dovezile necesare pentru a face legăturile directe. Mai mult, la locuinţa acestuia, procurorii DIICOT şi poliţiştii de la S.C.C.O. au găsit şi sistemele informatice, dar şi alte substanţe suspecte a fi din aceeaşi categorie de etnobotanice. Ca urmare, tânărul din Râmnicu Vâlcea a fost reţinut, iar ulterior dus în faţa instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă, propunere ce a fost admisă, George fiind trimis după gratii pentru 30 de zile.

Procurorii DIICOT Vâlcea şi poliţiştii S.C.C.O. Vâlcea atrag atenţia asupra pericolului la care sunt expuşi tinerii, mai ales acum la începerea anului şcolar. De aceea, trebuie să atragem atenţia părinţilor, dar şi cadrelor didactice să fie mulţi mai aplecaţi asupra acestei grave probleme şi să-i supraveghere mult mai atent pe adolescenţi.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.