UPDATE: Un adolescent a tras cu un pistol în centrul Râmnicului. Minor rănit…


UPDATE: Polițiștii au dispus ridicarea pistolului, tip airsoft, în vederea continuării cercetărilor, iar față de tânărul în cauză a fost dispusă măsura sancționării contravenționale cu amendă, în cuantum de 2000 lei, pentru nerespectarea prev. art.129 pct. 25 din Legea nr. 295/2004. De asemenea, s-a intocmit dosar penal pentru lovire si alte violențe.

Incident grav în această seară de luni, 10 ianuarie 2022, în jurul orei 19:59, în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea. Totul a pornit de la conflict verbal între doi adolescenți, iar în final unul dintre ei a scos un pistol airsoft și a tras înspre celălalt. Victima a fost rănită ușor, însă a refuzat transportul la Unitatea de Primiri Urgențe pentru îngrijiri medicale. Poliția a intrat pe fir și se fac cercetări.

“Din primele verificări, polițiștii au stabilit că, în urma unui conflict verbal, un tânăr de 17 ani ar fi tras cu o armă, de tip airsoft înspre un băiat de 15 ani, în municipiul Râmnicu Vâlcea.

În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun” – precizează Poliția Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like