BRACONAJ CINEGETIC în VÂLCEA. Dosar penal pentru un vânător

Un barbat de 48 de ani s-a ales cu un dosar penal dupa ce a fost prins in trafic de polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Poliției orașului Berbești avand asupra lui o arma de vanatoare si munitie. Incidentul a avut loc in comuna Sinești, iar barbatul este bănuit de braconaj cinegetic.

“În cursul nopții de 15 septembrie a.c., polițiștii au oprit în trafic, pentru control, o mașină condusă de un bărbat de 48 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au găsit pe bancheta din spate, o armă de vănătoare, ce avea montată pe țeavă o lanternă. De asemenea, asupra persoanei bănuite a fost găsit un cartuș de vănătoare.

Din primele verificări, s-a stabilit că cel în cauză are calitatea de vânător, însă la momentul depistării, acesta nu deţinea autorizaţie de vânătoare şi nu avea asupra sa niciun document care să ateste faptul că este vânător.

Polițiștii au ridicat arma de vânătoare și au înregistrat un dosar penal în care se fac cercetări pentru braconaj cinegetic” – precizeaza IPJ Valcea. 

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like