FOTO: El este criminalul! DETALII CUTREMURĂTOARE despre CRIMA de la TOMȘANI

UPDATE. Criminalii au fost reținuți. Tânărul de 18 ani este Găman Vlăduț Vasile, el fiind cel care l-a lovit pe bătrân cu o coadă de topor până l-a omorât. Numele tinerei care a fost complice la crimă nu a fost făcut public de Parchetul Vâlcea pentru că se pare că ea împlinește 18 ani în luna martie a acestui an. Inițialele sale sunt însă I.E.A. Anchetatorii au descoperit că, pentru a nu lăsa amprente în locuința unde au comis crima, tinerii suspecți au folosit mănuși și pungi de plastic. 

Așa cum v-am anunțat, criminalii bătrânului de la Tomșani au fost prinși și reținuți. Este vorba despre doi tineri, o fată și un băiat în vârstă de 17 și 18 ani, care în noaptea de 8 spre 9 februarie 2019 au intrat în casa bărbatului de 81 de ani, după ce au aflat că acesta scosese o sumă mare de bani de la bancă. Tânărul de 18 ani este băiatul concubinei fiului bătrânului, adică un fel de nepot vitreg al victimei. Ca atare, probabil că informația despre suma mare de bani a aflat-o din sânul familiei.

Și astfel a pus la cale jaful alături de prietena sa. Inițial, tinerii au intrat în casă doar ca să fure în timp ce bătrânul dormea. Însă, nu au reușit să găsească ușor banii, iar de frică să nu fie prinși, au mers în camera victimei și i-au aplicat mai multe lovituri în cap, considerând că astfel pot căuta banii liniștiți. Cel care l-a lovit pe bătrân a fost chiar nepotul său vitreg, în timp ce fata îi lumina cu lanterna telefonului pentru a vedea unde lovește.

După ce l-au omorât pe bătrân, tinerii au găsit și suma de bani. Ei le-au spus anchetatorilor că au furat doar 1000 de lei și i-au împărțit frățește. Dacă băiatul a ales să-i cheltuiască la păcănele, fata s-a dus la Horezu și și-a cumpărat haine, o boxă portabilă și căști pentru telefon.

Tinerii au fost însă prinși, iar polițiștii i-au dus la audieri, acolo unde și-au recunoscut fapta. Ei sunt acum reținuți și vor fi duși în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă, sub acuzația de omor.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like