FOTO/UPDATE: RÂMNICU VÂLCEA. Un bărbat s-a aruncat de la etajul 4 cu un copil în brațe. Ce le-a spus acesta martorilor…

UPDATE 3: Unul dintre martorii care i-au văzut pe cei doi imediat după cădere a declarat: “Am auzit o bubuitură puternică, nu cred că a atenuat căzătura de balcoanele etajelor de jos. A căzut pe pământ cu iarbă. Copilul era extrem de speriat, plângea rău, abia l-am liniștit, dar nu părea să sângereze de undeva. În schimb, adultul stătea rezemat de unul dintre balcoanele de la parter și nu avea aproape nicio reacție, dar sângera din buze și avea ochiul umflat. Se ținea cu mâna stângă de mâna dreaptă. Avea osul ieșit prin piele, dar părea că nu acuză nicio durere, probabil din cauza șocului. Tot ce a putut să spună este că au fost aruncați de la balcon, dar era foarte foarte confuz”.

UPDATE 3: În ciuda eforturilor medicilor de la UPU de a-i salva viața, bărbatul a decedat la spital.

UPDATE 2: O serie de noi informații ne-au sosit pe adresa redacției. Din câte se pare, bărbatul ar fi șofer de TIR și locuia în blocul de pe strada Cocorilor cu o asistentă de la Spitalul Vechi. Copilul, conform surselor noastre, este al partenerei sale. Motivele pentru care a ales să facă acest gest necugetat nu se știu, oamenii vorbesc însă despre anumite probleme de ordin psihic.

UPDATE 1: Copilul are 7 ani. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, fiind deschis un dosar penal.

Incident grav, în urmă cu puțin timp, în municipiul Râmnicu Vâlcea. Un bărbat de 40 de ani și-a luat copilul în brațe și s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc de locuințe. Totul s-a întâmplat în cartierul Traian al orașului, pe strada Cocorilor.
Din câte am reușit să aflăm până la această oră, atât bărbatul cat și minorul sunt conștienți, fiind transportați însă la spital cu răni grave.

Vom reveni cu amănunte!

N.B. Imagini din zona blocului unde a avut loc incidentul

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like