FOTO-VIDEO. Scandal în zona Tic-Tac din Ostroveni. Amenzi și dosare penale… (UPDATE)

/

UPDATE. Potrivit IPJ Vâlcea, în scandal au fost implicate nu mai puțin de cinci persoane. Totul a început când un bărbat și-a făcut nevoile în zona unui bloc unde locuiește un anume „Haruți”. Mama acestuia din urma ar fi ieșit din scară să-l certe pe cel care a ales să micționeze în public, ea fiind atunci agresată fizic și verbal de bărbatul în cauză, dar și alte două persoane care-l însoțeau. Ei bine, la scurt timp a ieșit și „Haruți” la „interval” și s-a iscat o încăierare în toată regula. Toți cei implicați au fost amendați de polițiști, iar în cauză s-au deschis două dosare penale pentru loviri și alte violențe.

Un personaj “celebru” din cartierul Ostroveni al municipiului Râmnicu Vâlcea a creat un nou scandal în această seară de luni, 18 noiembrie 2019. Nu este primul incident provocat de el, după cum bine v-ați dat seama! Omul, cunoscut prin zonă din cauza numeroaselor probleme comportamentale, ar fi lovit o femeie care avea un copil în brațe. Martorii spun că individul ar fi fugit înainte să vină echipajele de Poliție, care oricum ar fi întârziat cam mult.
Din câte se pare, femeia lovită a fost transportată cu o ambulanță la Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Vâlcea, iar polițiștii ar fi plecat în căutarea bătăușului.
vom reveni!

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like