UPDATE – VIDEO. Elevul din Vâlcea care a amenințat o profesoară a fost REȚINUT pentru 24 de ore

UPDATE 3: Conducerea Liceului “Căpitan Nicolae Pleșoianu” din Râmnicu Vâlcea a decis, în urmă cu puțin timp, exmatricularea elevului Sebastian Marian Roșca fără drept de reînscriere în unitate. De asemenea, elevul care a filmat a primit mutrare scrisă și scăderea notei la purtare. 

UPDATE 2: Elevul Sebastian Marian Roșca a fost reținut pentru 24 de ore polițiștii din cadrul IPJ Vâlcea. Adjunctul Poliției Vâlcea, Ion Matei, ne-a declarat că astfel de fapte nu vor fi tolerate, iar polițiștii vor lua măsuri: “Noi dăm dovadă de fermitate în aplicarea măsurilor legale astfel încât să prevenim și să combatem asemenea fapte în unitățile de învățământ și în alte domenii. Pentru perioada următoare, Poliția Vâlcea va acționa în acest sens pentru a preveni faptele antisociale pe raza întregului județ”.

UPDATE: Pe surse am aflat că profesoara amenințată de la Liceul “Căpitan Nicolae Pleșoianu” din Râmnicu Vâlcea este Laura Dafinoiu și predă Economie. 

Sebastian Marian Roșca este numele elevului care joi, 13 septembrie 2018, între orele 08.00 – 09.00, a amenințat cu bătaia o profesoară chiar la ora de curs, la Liceul “Căpitan Nicolae Pleșoianu” din Râmnicu Vâlcea. Tânărul are 20 de ani, este din Ocnele Mari și este recidivist, el fiind condamnat pentru o faptă de tâlhărie pe care a comis-o în anul 2015.

În dimineața zilei de vineri, 14 septembrie 2018, elevul a fost ridicat de la domiciliu de polițiștii din cadrul IPJ Vâlcea, el fiind dus la audieri. Oamenii legii au fost prompți în a acționa în urma apariției clipului de mai jos în spațiul public, ei intenționând să propună reținerea și ulterior arestarea lui, tânărul fiind considerat în prezent un pericol pentru comunitate. Pe numele lui Sebastian Marian Roșca a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de amenințare.

De asemenea, în paralel, se desfășoară anchete și din partea conducerii școlii și a Inspectoratului Școlar Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like