UPDATE – Bărbatul de 32 de ani care și-a ucis amanta de 70 de ani a fost arestat preventiv. Vezi cine e!

UPDATE 15 mai 2019: Magistrații tribunalului Vâlcea au decis să-l trimită după gratii pe bărbatul de 32 de ani, care și-a ucis concubina de 70 de ani. Criminalul este Mihai Cînpeanu, din comuna Lădești, iar el va sta în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Crimă pasională într-o comună din județul Vâlcea. O femeie de 70 de ani a fost ucisă de concubinul ei în vârstă de 32 de ani. S-a întâmplat în această dimineață de duminică, 12 mai 2019, în localitatea Lădești, iar polițiștii criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au ajuns la fața locului și au dat startul unei anchete la fața locului.

Din primele informații, bărbatul de 32 de ani ar fi înjunghiat-o în zona toracelui și a gâtului pe concubina sa, care, așa cum spuneam, era mult mai în vârstă ca el. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, omul a pus mâna pe un cuțit și și-a lovit victima de mai multe ori cu sânge rece. Motivul se pare că ar fi fost gelozia.

Bărbatul a fost prins de polițiști chiar la locul crimei, el fiind încătușat imediat. Crima a avut loc în locuința victmei.

vom reveni cu amănunte!

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like