UPDATE: CRIMĂ într-o comună din VÂLCEA. Criminalii au fost prinși!

UPDATE: Polițiștii vâlceni au reușit să dea de urma celor care au comis crima din Tomșani. Este vorba despre două persoane, mai precis despre doi tineri, un băiat și o fată în vârstă de 18 și 19 ani, care sunt bănuiți de comiterea faptei. Cei doi au fost reținuți pentru o perioada de 24 de ore, urmând a fi duși în fața instanței Tribunalului Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă. 

Crimă în comuna Tomșani, din județul Vâlcea. La data de 08 februarie a.c., politistii din cadrul Sectiei 7 Maldaresti au fost sesizati de un bărbat de 57 ani, din Tomșani, cu privire la faptul că acesta l-a găsit decedat în locuință pe tatăl său în vârstă de 81 ani. Echipa operativă din cadrul IPJ Vâlcea s-a deplasat la fata locului, unde a fost descoperit un cadavru de sex masculin, care prezenta urme de violență la nivelul feței.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Horezu, în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cauzei morții. Medicii legiști au constatat astfel că este vorba despre o crimă odioasă, polițiștii întocmind dosar penal pentru omor.

Cercetările se fac sub îndrumarea unui procuror, însă este demn de remarcat că ucigașul încă nu a fost prins.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like