UPDATE: ELEV BĂTUT cu bâta de BASEBALL în faţa unui LICEU din VÂLCEA. Agresorii puşi sub control judiciar

UPDATE 16 OCTOMBRIE 2017: Cei doi agresori, A.D.M. (19 ani) și D.G.C. (29 de ani), care l-au lovit cu pumnii și picioarele, precum și cu o bâtă de baseball, pe un elev al Liceului “Petrache Poenaru” din Bălceşti, au fost puşi sub control judiciar pentru 60 de zile. Ei sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de loviri şi alte violenţe. 

Incident grav în faţa unui liceu din judeţul Vâlcea, un  elev fiind bătut cu bestialitate de doi indivizi. S-a întâmplat vineri, 13 octombrie 2017, în faţa Liceului „Petrache Poenaru” din Bălceşti, elevul de 18 ani fiind abordat de doi tineri de 19 şi 29 de ani şi fiind snopit în bătaie cu o bâtă de baseball.

Din câte am aflat până în prezent, se pare că elevul a avut un conflict verbal cu agresorul de 19 ani, iar acesta din urmă s-a decis să-i aplice o corecţie, aducându-şi ca „întăriri” un recidivist de 29 de ani.

Prima dată, tânărul de 19 ani a început să-l lovească pe elev, însă când a văzut că şi acesta ripostează, recidivistul a sărit în autorul prietenului lui, a luat o bâtă de baseball şi l-a lovit cu cruzime pe elev.

Elevul a primit îngrijiri medicale, iar cei doi agresori au fost identificaţi şi reţinuţi aseară de poliţiştii din Bălceşti, fiind cercetaţi pentru loviri şi alte violenţe.

 

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like