13 februarie 2023

FOTO/UPDATE. Mascații au descins în zona Dovali. Bărbat reținut după ce a înfipt un târnăcop în mașina primarului din Verguleasa (Olt)


UPDATE: Revenim cu informații cu privire la perchezițiile ce au avut loc ieri în zona Dovali. În fapt, totul a început acum circa 2 săptămâni, atunci când mașina primarului din comuna Verguleasa (județul Olt) a fost distrusă pe raza municipiului Drăgășani, acolo unde edilul locuiește. S-a întâmplat pe la 2 noaptea, când un individ i-a distrus mașina de serviciu, lovind cu un târnăcop plafonul autoturismului. Primarul Valentin Piciu a observat abia dimineața că mașina a fost avariată și a denunțat fapta. De aici a pornit ancheta, iar oamenii legii au aflat că totul are un substrat personal, mai precis o legătură amoroasă.

„Dimineața pe la 8.00 mă pregăteam să merg la serviciu când o vecină a venit și m-a anunțat că mașina primăriei este distrusă în fața blocului. Când am coborât am văzut că avea parbrizul spart, iar în plafoniera era înfipt un târnăcop. Soția s-a speriat foarte tare. Am sunat imediat la poliție, nu nu știu cine ar fi putut să o facă. Nu știu motivul pentru care mi-a fost distrusă mașina și nici nu știu dacă poliția are un cerc de suspecți” – spune edilul șef din Verguleasa.

Întrebat dacă a fost amenințat sau dacă este ținta vreunui soț gelos primarul a spus: „Cunosc un bărbat care m-a acuzat că am o relație cu soția lui, este trist dacă el a făcut așa ceva. Nu sunt eu vreun Alain Delon să cuceresc femeile”.

Suspectul are în jur de 38 de ani, el fiind reținut de polițiști. Azi, 14 februarie 2023 (chiar de Valentine’s day – ce ironică e soarta!), procurorul de caz al Parchetului Drăgășani va decide dacă el va fi cercetat în libertate sau în arest preventiv.

Știrea inițială…

S-a întâmplat în această după-amiază de luni, 13 februarie 2023, în jurul orei 16.30. Mai multe echipaje de Poliție, dar și mascați din cadrul Forțelor Speciale au descins în zona Dovali a municipiului Râmnicu Vâlcea. Potrivit martorilor, forțele de ordine au mers la două locații în blocurile respective. De acolo au ieșit însoțiți de un bărbat încătușat, care a fost băgat rapid în dubă și dus la audieri.

Potrivit unor surse judiciare, perchezițiile domiciliare ar fi fost organizate în cadrul unui dosar penal de distrugere și amenințare, faptă comisă la Drăgășani. Cauza este instrumentată de Poliția municipiului Drăgășani și de polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ Vâlcea, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani.
De la IPJ Vâlcea, tăcere! Deocamdată…

vom reveni!

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like