UPDATE – FOTO. SCANDAL la o FRIZERIE din RÂMNICU VÂLCEA. 6 persoane în arest…

UPDATE 13 decembrie 2019: În seara zilei de joi, 12 decembrie 2019, polițiștii au reținut șase indivizi rromi suspecți în scandalul de la frizeria din Râmnicu Vâlcea. Pe surse am aflat că doi dintre ei vor “beneficia” de schimbarea încadrării juridice, de la loviri și alte violențe la tentativă de omor. În cursul zilei de azi, ei vor fi prezentați instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Scandal de proporții la o frizerie din municipiul Râmnicu Vâlcea, din zona “Geamuri late”. S-a întâmplat în seara zilei de marți, 10 decembrie 2019, când opt persoane de etnie rromă, pe fondul unui conflict spontan, s-au luat la bătaie. Din câte am reușit să aflăm, motivul scandalului a fost un proces aflat în desfășurare la instanțele din Vâlcea, în care aceștia sunt implicați.

În urma bătăii, trei persoane au fost rănite grav. Este vorba despre doi minori în vârstă de 14 și 17 ani, dar și de un bărbat de 35 de ani. Agresorii au reușit să fugă înainte ca Poliția să ajungă la fața locului. Însă, în urma cercetărilor, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au reușit să identifice autorii, fiind vorba de cinci bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 46 de ani.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru loviri și alte violențe, dar și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acum, oamenii legii așteaptă expertiza medico-legală pentru a lua măsurile care se impun sau, după caz, pentru a schimba încadrarea juridică.

ATENȚIE, IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

Imagini primite pe adresa redacției

loading...

You May Also Like