UPDATE – MASCAȚII au DESCINS la CĂLIMĂNEȘTI. Bărbat prins cu focuri de armă

UPDATE 2: Individul prins cu focuri de armă la Seaca are 29 de ani și este din Bujoreni. El a fost oprit in trafic la Călimănești și a încercat să fugă într-o pădure din apropiere. Așa cum spuneam, polițiștii au folosit armamentul din dotare penatru a-l prinde. Bărbatul era urmărit la nivel internațional de autoritățile judiciare din Franța, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt cu violență în bandă organizată, tăinuire de bunuri și constituirea unui grup organizat în scopul săvârșirii de infracțiuni.

UPDATE. Bărbatul urmărit internațional a fost prins cu focuri de armă în zona Seaca. Mascații au fost nevoiți să recurgă la folosirea armamentului din dotare în momentul în care au văzut că individul de etnie romă opunea rezistență. Bărbatul e căutat pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat în străinătate.

Știrea inițială…

Zeci de mascați și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au descins la Călimănești în această dimineață de 13 iunie 2019. Acțiunea are loc în zona Seaca, iar, din primele informații, oamenii legii caută un bărbat urmărit internațional pe numele căruia a fost emis un mandat de arestare pentru săvârșirea unor infracțiuni cu violență.

Pentru a evita să se întâmple o tragedie ca la Timiș, conducerea IPJ Vâlcea a decis să desfășoare acțiunea ca la carte și să aloce mai multe forțe în zona unde sunt indicii că s-ar afla urmăritul internațional.

Vom reveni cu amănunte!

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like