UPDATE: PERCHEZIŢII în RÂMNICU VÂLCEA. Tânăr reţinut. Vezi ce a făcut!

UPDATE 19 aprilie 2018: Aşa cum v-am informat, marţi, 17 aprilie a.c., în municipiul Râmnicu Vâlcea au avut loc percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de furt calificat. Conform IPJ Vâlcea, faptele de furt au fost comise în data de 5 aprilie a.c., când o femeie din Râmnicu Vâlcea a sesizat faptul că i-a fost sustrasă o sumă de bani din portiera autoturismului parcat, pe care îl lăsase câteva secunde neasigurat. Ulterior, la câteva zile, o altă persoană a sesizat că i-au fost sustrase două telefoane mobile din mașina parcată în fața unui cimitir din Râmnicu Vâlcea, autoturismul fiind însă asigurat. Polițiștii au demarat imediat cercetările şi au descoperit că făptaşii sunt doi tineri de 16 și 17 ani, iar în urma perchezițiilor domiciliare unul dintre ei a fost reținut, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Mascaţii şi poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea au descins în această dimineaţă de marţi, 17 aprilie 2018, la mai mulţi suspecţi de furturi din oraş.

Percheziţiile au avut loc în zona Nord, la limita cu localitatea Bujoreni, acolo unde se pare că locuiesc mai multe persoane care au săvârşit infracţiuni de furt calificat din autoturisme pe raza municipiului. Infracţiunile au fost comise în perioada 2016 – 2018, fiind vorba de zeci de furturi.

Poliţiştii au pus în aplicare patru mandate de aducere, suspecţii fiind duşi la audieri.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like