UPDATE: TRAFICANT de DROGURI din VÂLCEA, ARESTAT! Vezi cine e! Percheziţii în comuna Olanu

/

UPDATE 11 OCTOMBRIE 2017: Unul dintre suspecţii din dosarul de trafic de droguri de la Olanu a fost arestat preventiv, la propunerea procurorilor DIICOT Vâlcea. Este vorba despre Ciobotea Valentin Mihăiţă, el fiind trimis după gratii pentru 30 de zile. „Admite propunerea. Dispune arestarea preventivă a inculpatului CIOBOTEA VALENTIN MIHĂIŢĂ pe o durată de 30 de zile” – se arată în minuta Tribunalului Vâlcea. 

UPDATE: Percheziţiile au avut loc în comuna Olanu, cele trei persoane vizate având vârste cuprinse între 18 și 21 de ani, două dintre ele fiind bănuite de creşterea şi dezvoltarea unor culturi de cannabis. Din cercetări a reieşit că, în cursul anului 2017, cei în cauză, din comuna Olanu, județul Vâlcea, ar fi cultivat cannabis, outdoor, la locuința unuia dintre cei bănuiți, respectiv a bărbatului de 21 de ani. În urma percheziţiilor, a fost descoperită o cultură de plante de cannabis. De asemenea, au fost ridicate țigări confecționate artizanal, telefoane mobile şi foițe pentru confecționarea țigărilor. Polițiștii vor pune în aplicare 3 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la audieri.

Ştire iniţială

Trei percheziţii au avut loc în această dimineaţă de marţi, 10 octombrie 2017, într-o comună din judeţul Vâlcea. Vizaţi de procurorii DIICOT Vâlcea şi de poliţiştii de la SCCO Vâlcea au fost doi traficanţi de droguri şi un consumator.

Conform informaţiilor preliminare, unul dintre traficanţi este minor. Drogurile erau procurate din cultura proprie, cei doi tineri având o cultură de cannabis.

Vom reveni cu amănunte !

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.