UPDATE – ȘOCANT. Tânăr din Râmnicu Vâlcea, înjunghiat de iubită. El a fugit cu cuțitul înfipt în spate

UPDATE. Conform unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, tânăra de 17 ani și-a premeditat fapta, ea cumpărând arma albă cu care și-a înjunghiat iubitul chiar cu câteva ore înainte. Acum, minora este acuzată de tenativă de omor și urmează să fie prezentată judecătorului de caz cu propunerea de arestare preventivă. 

Caz șocant în municipiul Râmnicu Vâlcea noaptea trecută. Un bărbat de 21 de ani – Marian Bondoc – a fost înjunghiat de iubita sa de 17 ani, tânără ce beneficiază de sistemul de protecție socială al DGASPC Vâlcea.

Din câte am reușit să afăm, cei doi se mutaseră recent în chirie, într-un apartament pe strada Decebal din Râmnicu Vâlcea. Noaptea trecută, la un moment dat, ei s-au luat la ceartă, iar bărbatul ar fi devenit violent. Adolescenta a reacționat însă, a pus mâna pe un cuțit și i l-a înfipt iubitului său în spate, aplicându-i două lovituri în stânga și în dreapta, de-a lungul coloanei vertebrale.

Deși, lovitura de cuțit din partea stângă i-a atins plămânul, tânărul înjunghiat a găsit puterea să fugă și să coboare scările blocului cu cuțitul înfipt în spate și a așteptat ambulanța să-i acorde primul ajutor.

Tânărul Marian Bondoc a fost dus la UPU Vâlcea în stare gravă, iar după ce a fost stabilizat a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Craiova.

În ceea ce o privește pe adolescenta de 17 ani, ea a fost luată în custodie de polițiști și reținută pentru 24 de ore. În aceste momente, fata se află la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, urmând a fi dusă în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like