UPDATE: Vâlceanul cercetat pentru tentativă de tâlhărie calificată la Sibiu a fost arestat preventiv. Totul pentru alcool…

/

UPDATE: La data de 3 noiembrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă a vâlceanului. Pentru câteva sticle cu băuturi alcoolice, bărbatul de 33 de ani va sta după gratii următoarele 30 de zile.  El a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.


Știrea inițială…

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Vâlcea, a fost reținut și este cercetat penal pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de tâlhărie calificată. Infracțiunea ar fi comis-o ieri, când a intrat cu forța într-o locuință și a sustras mai multe sticle cu băutură alcoolică. El a fost însă surprins de proprietar, iar apoi prins de polițiști și încătușat.

“În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 06,30, ar fi pătruns într-un imobil de pe raza municipiului Sibiu, de unde ar fi sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice, pe care le-ar fi abandonat în curtea casei în momentul în care a fost surprins de către proprietarii imobilulului.

Bărbatul a reușit să fugă, însă a fost prins în scurt timp de către polițiștii din cadrul Biroului de Siguranță Publică Sibiu, care patrulau în zonă.

Odată cu administrarea probatoriului în cauză, polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii persoanei pentru 24 de ore, aceasta urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul  Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu” – informează IPJ Sibiu.

foto ilustrativ/arhivă

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like