VÂLCEA/ 64 de persoane internate și 36 de noi cazuri de COVID. Ne îndreptăm spre lockdown!

Ușor – ușor ne îndreptăm spre un nou lockdown. Numărul cazurilor de coronavirus crește îngrijorător de la o zi la alta, iar printre infectați sunt destul de mulți și dintre cei vaccinați. La Vâlcea au fost raportate azi, 14 septembrie 2021, nu mai puțin de 36 de noi îmbolnăviri, iar rata de incidență a urcat în județ la 0,56 la mia de locuitori. Cele mai multe cazuri sunt înregistrate în Râmnicu Vâlcea. O ultimă raportare arată că în municipiu sunt active nu 107 cazuri de COVID-19, iar rata de infectare a urcat la 0,91 la mia de locuitori.
În prezent, în unitățile sanitare din județul Vâlcea se află 64 de persoane internate cu SARS-CoV-2. În acest moment, în județ, există trei focare de coronavirus înregistrate în cadrul unei instituții publice și a unor agenți economici.

Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Vâlcea, de la începutul pandemiei și până în prezent, au fost confirmate 16.872 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2 si 600 decese.

În baza Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, în prezent, 179 persoane se află în carantină la domiciliu sau la locația declarată și  182 persoane de află in izolare la domiciliu.

loading...

You May Also Like