VÂLCEA – AVIZ AMATORILOR. Închisoare pentru că a condus beat și fără permis

/

A condus un autoturism pe drumurile publice deși era beat și nu deținea permis de conducere, iar acum va sta după gratii 1 an și 4 luni. Este vorba despre un vâlcean de 51 de ani, care luni, 18 iunie 2018, a fost ridicat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Vâlcea și dus la penitenciar. 

„În data de 18 iunie a.c., ora 08.00, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri, în colaborare cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Stănești au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Bălcești, pe numele unui bărbat din localitatea Stănești, persoană condamnată la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și 4 luni închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere

În fapt, bărbatul de 51 de ani, a fost depistat de polițiști, în cursul anului trecut, în timp ce conducea un autovehicul în localitate, fără a poseda permis de conducere și fiind și sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la un penitenciar din județul Argeș” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like