VÂLCEA. Bărbat reţinut după şase zile de când a încercat să-şi ucidă tatăl cu un topor

După şase zile de când a comis infracţiunea de tentativă de omor asupra unui membru de familie, un individ din Vâlcea a fost reţinut de procurorii şi poliţiştii vâlceni. Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, suspectul şi-a agresat fizic tatăl cu mai multe lovituri de topor. Totul s-ar întâmplat în după-amiaza zilei de 10 noiembrie 2020, iar inculpatul a fost reţinut abia ieri, 16 noiembrie 2020. În cursul zilei de astăzi, 17 noiembrie 2020, acesta urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

“În data de 10.11.2020, în jurul orelor 16.00-17.00, inculpatul a exercitat acte de violentă asupra tatălui său, în vârstă de 62 de ani, prin aplicarea unor lovituri repetate cu un obiect tăietor, topor, atât cu partea ascuţită, cât şi cu muchia, la nivelul unei zone vitale, şi anume în zona capului şi prin lovire de corp/plan dur, provocându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare îngrijiri medicale.

Investigatiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de peliţie din cadrul 1.P.J. Vălcea — Serviciul de Investigatii Criminale.

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.” – se arată în comunicatul Parchetului Vâlcea.

Foto arhivă

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like