VÂLCEA. Bătrân de 92 de ani tâlhărit de un adolescent

/

S-a întâmplat la Vâlcea, în comuna Ioneşti. Un adolescent de 16 ani a intrat cu forţa în locuinţa unui bătrân de 92 de ani, pe care l-a agresat şi l-a deposedat de banii pe care-i avea în casă. S-a întâmplat ieri, 18 august 2020, iar tâlharul a fost reţinut.

„În fapt, în noaptea de 18 august a.c., o persoană de sex masculin a pătruns în locuința bărbatului de 92 de ani, unde ar fi exercitat acte de violență asupra bătrânului și i-ar fi sustras suma de 2000 de lei.

Pentru bătrân a fost solicitată o ambulanță, acesta fiind transportat la o unitate spitalicească în vedere acordării de îngrijiri medicale.

În baza informațiilor deținute și a cercetărilor efectuate s-a reușit identificarea unui tânăr de 16 ani, din satul Dealu Mare, bănuit de comiterea faptei.

În urma administrării probatoriului, organele de cercetare penală au dispus reținerea tânărului pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările au fost efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like