VÂLCEA. Fetiță de 6 ani, agresată sexual chiar de vărul tatălui său

/

Monstru cu chip de om, așa i se poate spune unui individ de 52 de ani, din județul Vâlcea, care și-a agresat sexual nepoata de doar 6 anișori. Bărbatul a fost dat pe mâna Poliției de mama fetiței, el fiind reținut abia ieri, 10 iunie 2019, deși fapta a fost comisă în data de 26 mai 2019.

„Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Milcoiu au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 52 de ani, pentru comiterea infracțiunii de agresiune sexuală față de o minoră, de 6 ani, din comuna Nicolae Bălcescu. 

Fapta a fost sesizată de mama minorei, în cursul zilei de 5 iunie a.c.. Potrivit acesteia, în data de 26 mai a.c., în jurul orei 16.00, bărbatul, de 52 de ani, care este văr cu tatăl victimei, ar fi condus-o pe minoră la domiciliul său, spunându-i acesteia că-i va oferi suc, după care a dezbrăcat-o și a pipăit-o în zonele intime, fără a o agresa fizic sau verbal. 

În baza probatoriului administrat, polițișii Secției 2 Poliție Rurală Milcoiu, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, a dispus reținerea pentru 24 ore,față de bărbatul, de 52 de ani, urmând ca azi, 11 iunie a.c., să fie prezentat Judecătoriei Râmnicu Vâlcea cu propunerea de arestare preventivă” – precizează Poliția Vâlcea.

loading...

You May Also Like