VÂLCEA – ŞANTAJAT de AMANTĂ, a dat-o pe mâna POLIŢIEI. Femeia, prinsă în FLAGRANT!

Poveste parcă scoasă din televonele la Vâlcea. Un bărbat care era şantajat de amantă, i-a organizat un flagrant de toată frumuseţea. Individul de 46 de ani avea o relaţie extraconjugală cu o tânără de 23 de ani din Brezoi. La un moment dat, povestea interzisă de iubire s-a terminat, însă amanţii nu au rămas în cele mai bune relaţii. Astfel că tânăra a început să-şi şantajeze fostul iubit, ameninţându-i că va povesti totul soţiei acestuia dacă nu îi dă bani. Bărbatul a luat măsuri şi şi-a denunţat fosta amantă la Poliţie, iar în data de 13 noiembrie a.c., polițiștii au prins în flagrant delict pe tânăra de 23 de ani.

“Persoana vătămată s-a prezentat la poliție, sesizând că, în urmă cu o lună de zile, a început o relație extraconjugală cu o tânără din Brezoi si că aceasta  îi solicită diferite sume de bani, pentru a nu spune familiei bărbatului.

Ultima oară, fata ar fi cerut suma de 2.000 de lei, bărbatul promițându-i că îi va da pentru început 1.000 de lei și stabilind un loc și o oră de întâlnire. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești, Brezoi și Postului de poliție Berislăvești s-au deplasat la locul indicat,  în Călimănești și au depistat persoană bănuită în timp ce primea banii. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj” – precizează IPJ Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like