VÂLCEA. Și-a ucis pruncul, îndesându-i un ciorap în gură

O femeie din Brezoi și-a ucis pruncul fără niciun regret. S-a întâmplat în data de 18 octombrie 2019, când femeia a născut acasă, iar apoi i-a îndesat bebelușului un ciorap în gură și l-a lăsat să se sufoce. Ulterior, ea l-a aruncat la coșul de gunoi și a plecat la plimbare prin oraș.

Crima îngrozitoare a fost descoperită după ce femeia a leșinat pe stradă, a ajuns la spital, iar medicii au constatat că ea avea hemoragie după ce născuse, având încă placenta în ea. În lipsa copilului, cadrele medicale au sunat la poliție.

Iată ce spune IPJ Vâlcea: “La data de 18 octombrie 2019 polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Brezoi, jud. Vâlcea au fost sesizaţi telefonic de către un doctor cu privire la faptul că, la o unitate spitalicească s-a prezentat o femeie de 37 de ani, căreia i s-a stabilit diagnosticul de retracţie de placentă, fiind trimisă în regim de urgenţă la o unitate spitalicească din jud. Vâlcea unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, constatându-se starea de lăuzie.
În lipsa nou-născutului au fost efectuate verificări pe raza oraşului Brezoi, jud. Vâlcea stabilindu-se că femeia locuieşte singură, fără forme legale, într-un apartament, care aparţine concubinului său, plecat la muncă în străinătate. S-a pătruns în apartament, iar în baie, sub mai multe obiecte de vestimentație a fost descoperit un recipient din plastic, tip găleată, iar în interiorul recipientului a fost descoperit cadavrul unui nou născut de sex masculin.

In cauză s-a constituit dosar de cercetare penală, continuându-se cercetările sub îndrumarea procuroului de caz, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere ori vătămarea nou-născutului săvârşită de către mamă, faptă prev. și ped. de art. 200 alin 1 din CP , urmând a se da soluţie procedurală prin Parchetul de pe Lângă Judecătoria Brezoi”.

loading...

You May Also Like