VÂLCEA. Tâlhari arestați! În Vinerea Mare, au intrat în casă peste un bărbat

Patru tineri au fost arestați preventiv după ce au tâlhărit un bărbat în comuna Scundu, județul Vâlcea. Totul s-a petrecut în Vinerea Mare, când politistii din cadrul Sectiei 4 Prundeni au fost sesizati de catre un barbat din comuna Scundu cu privire la faptul ca patru persoane necunoscute au patruns in locuința sa cu intenția de a-i sustrage o sumă de bani, totodată distrugându-i ușa de la intrare și lovindu-l in fata cu o țiglă.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fata locului identificând 2 dintre cele 4 persoane bănuite de comiterea faptei , iar in cursul zilei au fost identificate și depistate și celelalte 2.

Tinerii nu au reușit să găsească nicio sumă de bani.

Sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani și ca urmare a probatoriului administrat a fost dispusă luarea măsurii reținerii pe o perioadă de 24 de ore fata de cei 4 tineri cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, toți din comuna Scundu, pentru săvârșirea faptei de tentativă la tâlhărie calificată.

În data de 28 Aprilie a.c aceștia au prezentați la Judecătoria Drăgășani, unde s-a luat măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile .

loading...

You May Also Like