VÂLCEA. Tânăr de 19 ani, reţinut după ce şi-a bătut mama cu bestialitate

Şi-a bătut mama cu brutalitate, încălcând ordinul de protecţie emis de poliţişti. Este vorba despre un tânăr de 19 ani, din comuna vâlceană Diculeşti, care a fost reţinut ieri, 7 ianuarie 2020. Individul este la a doua faptă de acest gen, în luna decembrie 2019 el fiind obligat de instanţă să păstreze distanţa faţă de mama sa, tot după un act de agresiune faţă de aceasta.

“Polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 59 de ani, din comuna Diculești, cu privire la faptul că aceasta a fost agresată fizic de către fiul ei. Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă.

În fapt, fiul apelantei, un tânăr de 19 de ani, ar fi recunoscut că în urma unui conflict spontan și-ar fi agresat fizic mama. La data de, 06 decembrie 2019,  pe numele fiului a fost emis de către polițiști un ordin de protecție provizoriu deoarece acesta ar fi comis aceleași fapte față de mama sa, ordin ce a fost prelungit de către Judecătoria Bălcești, tânărul fiind obligat să păstreze o distanță de minim 100 de m față de mama sa și de domiciliul acesteia. De asemenea, în aceeași zi, polițiștii au întocmit și un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie” – precizează IPJ Vâlcea.

Tânărul de 19 ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție, violență în familie și violare de domiciliu, iar în cursul zilei de azi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

loading...

You May Also Like