VÂLCEAN ARESTAT. A furat bunuri de aproape o jumătate de milion de euro dintr-un centru spa din Italia

Jafuri în stil mare dădea un vâlcean de 24 de ani, alături de membrii unei grupări infracționale. Furturile aveau loc în Italia, iar cea mai mare captură a fost de aproape o jumătate de milion de euro, în urma unui jaf la un centru spa de lux. Tânărul din comuna Ionești, județul Vâlcea, a fost arestat după ce a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare cu executare. El a fost deja ridicat de polițiști și dus la un peniteciar din Argeș.

“La data de 18 martie 2019, polițiștii au executat un mandat de arestare, față de un bărbat din comuna Ionești, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani şi 6 luni pentru săvârşirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

În fapt, în perioada octombrie 2015-februarie 2016, cel în cauză ar fi inițiat și constituit un grup infracțional organizat, prin intermediul căruia, împreună cu alte persoane, ar fi fost comise mai multe fapte de furt, pe raza statului italian.

Astfel, în noaptea de 14/15 noiembrie 2015, alături de membrii grupului, bărbatul ar fi pătruns într-un centru spa, din localitatea Rolo, de unde ar fi sustras bunuri de aproximativ 431.260 de euro. De asemenea, în noaptea de 5/6 decembrie 2015, membrii grupului ar fi intrat în sediul unei firme din orașul Sona și ar fi sustras bunuri de 350.000 de euro” – precizează IPJ Vâlcea. 

foto ilustrativ

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like