VEZI cine e criminalul de la TETOIU. El a fost trimis după gratii

O crimă oribilă a îngrozit comunitatea din localitatea vâlceană Tetoiu. S-a întâmplat în seara zilei de sâmbătă, 29 septembrie 2018, în jurul orei 23.00, când un bărbat și-a omorât concubina în bătaie, iar apoi s-a autodenunțat.

Criminalul este Jurcă Achim Ion, de 43 de ani, el fiind trimis în spatele gratiilor pentru săvârșirea infracțiunii de omor asupra unui membru al familiei.

Crima din Tetoiu s-a produs pe fondul consumului de alcool. Cei doi concubini trăiau de pe o zi pe alta, muncind cu ziua pe unde apucau. Banii câștigați îi dădeau pe băutură, iar în zonă erau cunoscuți ca fiind recalcitranți, scandalurile dintre ei fiind frecvente. În seara zilei de 29 septembrie 2018, cei doi au consumat băuturi alcoolice în candități destul de mari, iar în jurul orei 23.00 ei s-au luat la harță, motivul fiind gelozia se pare.

Jurcă Achim Ion și-a lovit concubina cu pumnii până a pus-o la pământ, iar apoi și-a continuat tirul loviturilor cu picioarele, provocându-i leziuni pe tot corpul, însă cele mai grave au fost la cap. Când a văzut că femeia nu mai mișcă și nu mai respiră, criminalul s-a autodenunțat, sunând la Poliție. La fața locului au ajuns echipaje ale IPJ Vâlcea, dar și ambulanța, medicii constatând decesul victimei.

You May Also Like