VIDEO. Bărbat din Vâlcea, reţinut după ce şi-a bătut calul până l-a umplut de sânge

Incidentul plin de cruzime s-a petrecut zilele trecute în comuna Păuşeşti – Măglaşi, judeţul Vâlcea. Un tânăr de 31 de ani, din localitate, şi-a bătut calul cu sălbăticie, până când l-a umplut de sânge. Întregul eveniment a fost filmat de localnici şi postat pe site-ul de socializare Facebook, iar urmările au fost fireşti. IPJ Vâlcea s-a autosesizat şi a dispus imediat o anchetă, în urma căreia Cosmin B. a fost reţinut pentru comiterea infracțiunii de rănire sau schingiuire a animalelor.

“La data de 29 august a.c. polițiștii din cadrul Postului de Poliției Păușești-Măglași s-au sesizat din oficiu în urma vizionării unei înregistrări video postată pe o rețea de socializare, filmare în care se observă un bărbat care lovea cu un obiect contondent, o cabalină căzută la pământ, înhămată la o căruță.

Polițiștii au demarat imediat verificări fiind identificat un bărbat de 31 de ani, din comuna Păușești-Măglași, bănuit de comiterea faptei.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, sub aspectul comiterii infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor.

La data de 01 septembrie a.c., în urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea pe 24 de ore a bărbatului, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

În cursul zilei de astăzi bărbatul o să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în vederea dispunerii de măsuri legale” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like